Haverok, buli, Bon-Bon címmel musicalt mutat be a HADART Színház

Négy bemutatót tart az idei évadban az infokommunikációs akadálymentesítéssel játszó HADART Színház, amely Haverok, buli, Bon-Bon – Szeretni belendülésig címmel tűz műsorra új musicalt.

A produkcióban a Bon-Bon együttes 14 ismert dala hallható. Az előadás különlegessége, hogy a neves színészek mellett az egyik főszerepben az együttes frontemberét, Szolnoki Pétert láthatja a közönség.

Iskolai drogprevenciós programjuk részeként bemutatják a Webáruház című darabot és a már régóta sikerrel futó Süsü, a sárkány mellett egy új ifjúsági előadást Panna, a Pöttöm címmel. Az évad második felében a Ketten egy/más ellen című vígjátékkal bővíti repertoárját a színház.

A nyolcadik évadát kezdő HADART Színház továbbra is infokommunikációs akadálymentesítéssel játszik, jeltolmáccsal színpadra állított előadásokat mutat be. A Bon-Bon-musicalben Koós Réka, Zakariás Éva, Szolnoki Péter, Andrádi Zsanett, Laurinyecz Réka, Balázs Andrea, Végh Judit, Szabó Máté, Ekanem Bálint Emota, Csórics Balázs, Baronits Gábor, Suhajda Dániel, Gieler Csaba, Bordás Mihály és Háda Bernadett játszik. A premiert december 8-án tartják a Hatszín Teátrumban.

A Webáruház című darabot Gieler Csaba rendezte. Az alkotók drogprevenciós céllal az iskolákban szeretnék tájékoztatni a 12–16 éveseket a drogok veszélyeiről. Az évad második felében, 2019 tavaszán mutatják be Szabó Máté színművész első színpadra szánt darabját, amely a Ketten egy/más ellen címet kapta, emellett Háda János rendezésében tűzik műsorra a Panna, a Pöttöm című zenés mesejátékot.

A HADART Színház programja a társulat 2011-es megalakulása óta minden évadban 30–35 ezer nézőhöz jut el több mint 70 helyszínen, országosan 200 előadással. A társulat gyakran fellép jótékonysági rendezvényen, minden darabot jeltolmáccsal visznek színre. A „JÁRMIKA Jövőkép” Gyermek Alapítvány által fenntartott magánszínház bemutatóinak továbbjátszását az elmúlt években a Nemzeti Kulturális Alap és az Emberi Erőforrások Minisztériuma támogatta.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei