Harley-n száguld egy igazi rocker

A Tankcsapda nyerte a legendák motoros versenyét

Nemcsak a színpadon, hanem az aszfalton, két keréken is megmutatták hazánk legismertebb rocklegendái, hogy bírják a gyűrődést. Egy különleges Harley-versenyen végül a Tankcsapda dobosa, Fejes Tamás lett a bajnok. A rockerek következő „csatájára” az alsóörsi Open Road Festen kerül majd sor. Ám ott nem a bóják kerülgetése, hanem a közönség kiszolgálása lesz a feladat.

Egy biztos, az Open Road Fest immár Közép-Európa legnagyobb Harley-Davidson-fesztiváljává nőtte ki magát, ahol földön, vízen, levegőben programokkal várják a fesztiválozókat, na meg olyan ikonikus bandákkal, akik zenéjére generációk tombolták át az éjszakát. Idén sem lesz hiány sztárfellépőből, hiszen az Alphaville, a Ten Years After, az Edda, a Tankcsapda, a Pokolgép vagy éppen a Kowalsky meg a Vega.

A profi arra dől, amerre kanyarodik

A dögös zenei programcsomag mellett nappal sem lesz idő unatkozni. A fesztivál történelmében először a kétkerekű csodák mellett egy négykerekű fenevad egy Big Foot Monster Truck is beveszi Alsóörsöt, és az Európa-szerte egyedülálló Harley-Davidson-kaszkadőrshow is borzolja majd a kedélyeket.

Lukácsék tankkal jöttek, de motorral mentek. A Tankcsapdások a csapat harmadik tagjának tapsolnak

Ám mielőtt színpadra lépnének, egy különleges versenyen mérték össze a tudásukat a legnagyobb hazai rock ztárok egy Harley-Davidson Street Rod nyergében. A verseny győztese a Tankcsapda villámkezű dobosa, Fejes Tamás lett.

„Nagyon jó motor, könnyen kezelhető, és gyors” – mondta.

A Tankcsapda gitárosa, Sidi is nyeregbe pattant, a srácok elárulták, hogy imádják az Open Road Festet, és húzós, vehemens estével készülnek. A dobogó harmadik fokára Big Daddy Laca állt a Ganxsta Zolee és a Kartelből, aki szerint iszonyatos ereje van a gépnek, és nagyon egyben van.

Kultúrával kapcsolatos cikkeinket ezen a linken találja: kultúrkaland

Akár ez is tetszhet A szerző további művei