Hajdúszoboszló, a felüdülőhely a Seniorplus Expo díszvendége

A 2019. december 6–7. között megrendezésre kerülő XI. Seniorplus Expo díszvendége Hajdúszoboszló, a felüdülőhely. Hajdúszoboszló Magyarország egyik vezető turisztikai desztinációja és a 2019-es előzetes vendégéjszakaszámok alapján úgy tűnik, hogy sikerül ezt a pozíciót megőriznie. Hajdúszoboszló kedvelt úti cél a seniorkorúak körében, így a szolgáltatók is speciális csomagokkal és kedvezményes lehetőségekkel próbálnak megfelelni a célcsoport igényeinek.

A városi turisztikai statisztikája az 1–10. havi adatok alapján várhatóan megismétlődik 2018. évi rekord forgalom, Hajdúszoboszló 2019-ben is vezető helyet foglal el a vidéki gyógyhelyi desztinációk között.

A város vezetősége a turisztikai desztináció eredményessége érdekében elkötelezett a turisztikai fejlesztések iránt. Az idei évben az ide látogató vendégek már birtokba vehették az új, 1500 m2-es szabadidőparkot, a kultúra szerelmesei a megújult szabadtéri színpad programjain szórakozhattak. A hosszú távú fejlesztések következő fontos mérföldköve a Mátyás király sétány átalakítása, amelynek köszönhetően 2021-re teljesen megújul a fürdőváros turisztikai arculata. A Hungarospa Zrt. két jelentős projektje is biztosítja a fürdőkomplexum megújulását az elkövetkezendő időszakra, melyek a következők lesznek: „A strandfürdő minőségi kínálatbővítése, új egyedi élményövezet kialakításával”, valamint „Négy évszakos aktív élményközpontú attrakció fejlesztése”.

Hajdúszoboszló kiemelt turisztikai termékei a gyógyszolgáltatások melyek az egészségmegőrzést és az életminőség megtartását szolgálják, ezek a vendégek számára a helyi gyógyfürdőben és a szállodák szolgáltatáskínálatban is elérhetőek. A Seniorplus Expo rendezvényen való részvétel minden évben szerepel a város éves marketingtervében, hiszen itt közvetlenül, személyes értékesítéssel érhető el az az 50+ korosztály, akik igénylik és keresik a lehetőségét annak, hogy magas minőségű szolgáltatásokat vegyenek igénybe. Hajdúszoboszló kedvelt úti cél a seniorkorúak körében, így a szolgáltatók is speciális csomagokkal és kedvezményes lehetőségekkel próbálnak megfelelni a célcsoport igényeinek.

Hotel Aurum

Az idei évben öt partner is csatlakozott Hajdúszoboszló város megjelenéséhez, a rendezvényen személyesen találkozhatnak az érdeklődők a Hunguest Hotel Béke, a Hotel Aurum, a Hotel Rudolf, a Laci Betyár Fogadó és a Hajdúszoboszlói Fizetővendéglátók Egyesületének képviselőivel, valamint a hajdúszoboszlói turisztikai iroda munkatársaival, akik a rendezvény ideje alatt egy kis aktivitásra is csábítják az érdeklődőket.

Hotel Rudolf

Azon vendégek, akik meglátogatják Hajdúszoboszló standját, nyereményjátékban vehetnek részt. A résztvevők néhány Hajdúszoboszlóval kapcsolatos kérdés sikeres megválaszolása esetén vehetnek részt a nyereményjátékban. A nyeremények hajdúszoboszlói termékekből összeállított ajándékcsomagok és hajdúszoboszlói utazási utalványok a Hotel Aurum Family és a Hunguest Hotel Béke felajánlásának köszönhetően.

Hunguest Hotel Béke

 

Akár ez is tetszhet A szerző további művei