Gombaszakellenőri képzés indul három helyszínen

A Magyar Mikológiai Társaság gombaszakellenőri tanfolyamai több évtizedes múlttal rendelkeznek. A tanfolyamok 140 órás, két féléves oktatást foglalnak magukba (február–június, szeptember–október). Ebben elméleti órák és terepgyakorlatok is vannak. Az órákat hétvégente tartják meg az oktatók.

2019-ben Budapesten, Pécsen és Kecskeméten vagy Szegeden indítanak tanfolyamokat. Ez utóbbi esetben a jelentkezések alapján január végén derül ki a tényleges helyszín.

Budapesten a tanfolyam 2019. február 23-án 10 órakor indul, amennyiben megfelelő számú hallgató jelzi részvételi szándékát. A beiratkozás az első alkalommal történik. Helyszín: 1135 Budapest, Lehel u. 43–47.

Az MMT az előzetes érdeklődés alapján vidéken két helyszínen tervezi tanfolyam indítását. Pécsen a tanfolyam 2019. március 2-án indul, amennyiben megfelelő számú hallgató jelzi részvételi szándékát. Kecskeméten vagy Szegeden a tanfolyam 2019. március második felében indul, amennyiben megfelelő számú jelentkező jelzi részvételi szándékát. A tanfolyamot abban a városban indítják, ahonnan több jelentkező jelzett vissza. A helyszín január végén dől el a visszajelzések alapján. Kérjük, ha érdeklődik, jelentkezik, mindenképp jelezze, hogy Önnek melyik város lenne megfelelőbb! Kérjük a részletekért érdeklődjön az mmt.tanfolyam@gmail.com e-mail címen!

Akár ez is tetszhet A szerző további művei