Gesztenyével töltött csirkemell sütőtökpürével vagy meggyes mártással
Hozzávalók:
- csirkemellszeletek
- darált csirkemell
- előfőzött natúr gesztenye
Fűszerek:
- só
- bors
- kakukkfű
Elkészítés
A darált csirkemellet, a gesztenyét és a fűszereket összekeverjük. A csirkemell szeletre rátesszük a tölteléket és roládnak feltekerjük. Natúran fóliába csomagolva 150 Celsius fokon 45 percig vagy panírozva olajban sütjük.
Köret
Sütőtökpüré: a sütőtököt kemencében (sütőben) megsütjük, pürésítjük.
Fűszerek: tejszín, só reszelt gyömbér, szerencsendió.
Meggyes mártás: lecsepegtetett meggybefőtt.
Fűszerek: fahéj, szegfűbors, vaj.