Gesztenyével töltött csirkemell sütőtökpürével vagy meggyes mártással

Hozzávalók:

  • csirkemellszeletek
  • darált csirkemell
  • előfőzött natúr gesztenye

Fűszerek:

  • bors
  • kakukkfű

Elkészítés

A darált csirkemellet, a gesztenyét és a fűszereket összekeverjük. A csirkemell szeletre rátesszük a tölteléket és roládnak feltekerjük. Natúran fóliába csomagolva 150 Celsius fokon 45 percig vagy panírozva olajban sütjük.

Köret

Sütőtökpüré: a sütőtököt kemencében (sütőben) megsütjük, pürésítjük.

Fűszerek: tejszín, só reszelt gyömbér, szerencsendió.

Meggyes mártás: lecsepegtetett meggybefőtt.

Fűszerek: fahéj, szegfűbors, vaj.

 

 

Akár ez is tetszhet A szerző további művei