Friss fű- és virágillat a budapesti Arénában

Van egy kertje, és évek óta gondot okoz, miként rendezze be, hogy egyszerre legyen otthonos és látványos? Akkor érdemes kilátogatnia március 23–25 között a budapesti Arénába, a Garden Expóra.

A rendezvényen abban is segítenek, hogyan ültessünk gyümölcsfát, vagy melyik sarokban lehetne kerti sütőhelyet, kemencét kiépíteni. Gyakorló tájépítészek és természetesen kertészek várják, hogy segítsenek, hogyan kezdjünk hozzá egy kert megtervezéséhez. A fű vetéséhez és ápolásához, karbantartásához is kaphatunk tanácsot. No meg a virágok elrendezéséhez is. Hiszen virág nélkül nincsen kert.

Ma már nem luxus, hogy komfortos, időjárásálló és kezelést nem igénylő anyagokból készült kerti búrotokkal rendezzünk be kültéri életterünket, kertünket, teraszunkat. Továbbra is hódít a különböző anyagok (szintetikus rattan, alumínium, rozsdamentes acél, teakfa, textilén, kültéri szalag, kültéri bőr, a sokféle kültéri kárpit és huzat) merész kombinálása, de megjelentek eddig nem ismert, új anyagtípusok is a kínálatban. A színekben, a bútorok elrendezésében is segítenek a különböző standokon lévő szakemberek. Lesznek színes programok is, így akár virágkötőnek is beállhatunk. Lesz ugyanis bemutató, sőt praktikus tanácsokat is kaphatunk.

A közeledő húsvétra is gondoltak. Asztaldíszeket, kopogtatókat is készíthetünk, akár a gyerekekkel együtt, méghozzá természetes anyagokból.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei