Freddie lép színpadra Emeli Sandé koncertje előtt

Freddie és zenekara melegíti be a közönséget a világhírű brit soul- és R & B-énekesnő, Emeli Sandé február 18-i budapesti koncertje előtt a Papp László Budapest Sportarénában.

Fehérvári Gábor Alfréd, vagyis Freddie 2016-ban megnyerte A dal című versenyt, ezzel ő képviselte Magyarországot a stockholmi Eurovíziós Dalfesztiválon Pioneer című dalával. Ugyanebben az évben Fonogram-díjra jelölték, majd megkapta a Petőfi Zenei Díjat Az év felfedezettje kategóriában. Az énekes 2016-ban megjelent első önálló albumának Pioneers volt a címe, Freddie tavaly a kijevi Eurovíziós Dalfesztivál szakkommentátora volt, idén pedig A dal 2018 műsorvezetőjeként mutatkozik be.

Freddie és zenekara melegíti be a közönséget

A világhírű brit soul- és R & B-énekes, dalszerző Emeli Sandé három év után tér vissza Magyarországra, ahol 2015 júliusában a VeszprémFesten adta első koncertjét. 2012-ben megjelent lemeze, az Our Version of Events az Egyesült Királyság legnagyobb példányszámban elkelt debütáló albuma lett és két kategóriában is megkapta a Brit Awardsot. 2012-ben jelent meg önálló albuma, az Our Version of Events, amely elsöprő sikert aratott: több héten állt a listák első helyén, az anyagról a Daddy, a My Kind of Love és a Next to Me is hatalmas sláger lett. Ugyanebben az évben fellépett a londoni nyári olimpiai játékok nyitó- és záróünnepélyén. Második stúdiólemeze, a Long Live the Angels 2016-ban jelent meg.

A koncert címkével kapcsolatos tartalmainkat ezen a linken találja: koncert

Akár ez is tetszhet A szerző további művei