Folytatódik a Demóna

Angelina Jolie-val és Elle Fanninggel elkezdődött a Demóna című Disney-mesefilm folytatásának forgatása a londoni Pinewood Stúdióban.

Fanning, aki a filmben Demóna (Jolie) lányát alakítja, Instagram-oldalán több közös képet posztolt magukról. Az egyiken Jolie a forgatáshoz készülődve már Demóna jellegzetes fekete szarvait viseli.
A folytatás négy évvel az eredeti film sikere után készül, bár a Disney már három éve bejelentette, hogy nekilátnak a második résznek.
Az Oscar-díjas Jolie utoljára 2015-ben szerepelt a filmvásznon: volt férjével, Brad Pitt-tel játszott A tengernél című melodrámában. Ezt követően a First They Killed My Father című kambodzsai népirtásról szóló filmet rendezte. Tavaly a Deadline.com filmes portálnak arról beszélt, hogy válása egy időre távol tartotta a filmszerepektől.
A Demóna folytatásában Fanning Aurora hercegnőt alakítja, akit Demóna még csecsemőkorában elvarázsolt. A folytatásban Michelle Pfeiffer, Lesley Manville, Chiwetel Ejiofor, Ed Skrein és Harris Dickinson is szerepel.
A forgatókönyvet Linda Woolverton, Jez Butterworth, Micah Fitzerman-Blue és Noah Harpster írta, a produkció rendezője a norvég Joachim Ronning.
A híradások szerint Jolie hat gyermekét is magával hozta Európába a forgatás idejére.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei