Felkészültél az utazásra? A „hotelkopter” már utasokat szállít

A repülő hotelben 18 luxusszoba várja azokat a vendégeket, akik keresik az adrenalinnövelő kihívásokat, az egyedi és egy életen át emlékezetes utazásokat. Minden hangtompítóval ellátott szobában franciaágyat helyeztek el pihe-puha ágyneművel s párnákkal megvetve, van mini bár, kávéfőző gép, Wi-Fi internethozzáférés.

Minden szolgáltatást megkapsz, ami egy ötcsillagos hotelben dukál

Röviden szólva minden szolgáltatást megkapsz, ami egy ötcsillagos hotelben dukál. Még szobaszerviz is kérhető, igaz, csak egy órával a felszállás után és egy órával a leszállás előtt már nem visznek semmit a pincérek a lakosztályodba.

„A hotelkopter” már megkezdte a repülését, de az árakat illetően nincs jó hírem: annyira drága, hogy le sem merem írni!

Ha valaki mégis érdeklődne, jelenleg kaliforniai szárnyalás közben lehet élvezni a repülő szállodát a levegőben, vagy a jamaikai öbölben, de európai túrára is megy majd a „hotelkopter” a vendégeivel.

Hosszúság: 42, magasság: 28 méter

Dimenziók: hosszúság: 42, magasság: 28 méter. Maximális felszállási súly: 105 805 kg. Legnagyobb sebesség: 255 km/óra. Utazósebesség: 237 km/óra.

Ha tetszenek az írásaim, görgess lejjebb a mobilodon, s keresd meg a Facebook-boksz és a „Feliratkozás hírlevélre” jelölések között a Tetszik + Megosztás + Követem gombokat és klikkelj rájuk, mert ezzel segítesz, hogy minél több emberhez eljussanak a cikkeim. Ha szeretnél még legalább 100 érdekes utazási riportot olvasni, akkor szörfölj az alomutazo.hu honlapomon, s a főmenüben böngészd végig a rovatokat. Ha szeretnél fél áron hozzájutni a népszerű utazási riportkönyveimhez, akkor menj a főmenüben a Könyv rovathoz, s on-line megrendelheted bármelyik riportkönyvemet 50% engedménnyel!

Ha szeretnél hotelt foglalni bárhová a világban, akkor klikkelj rá most a booking.com egyik banner hirdetésére a blogomon, s már on-line foglalhatsz is azonnal!

www.alomutazo.hu

Akár ez is tetszhet A szerző további művei