Ez volt az év legnépszerűbb Twitter-bejegyzése

Több mint 3,6 milliószor osztották meg 2017 legnépszerűbb Twitter-bejegyzését, egy csirkefalatokért rajongó férfi Twitter-üzenetét.

Carter Wilkerson még áprilisban intézett felhívást a Twitter-felhasználókhoz, minél több megosztásra buzdítva őket, hogy egy évre elegendő ingyen csirkefalatot kapjon a Wendy’stől. Noha a férfinak nem sikerült elérnie a megszabott 18 millió megosztást, a gyorsétteremlánc megítélte neki a csirkefalatokat az erőfeszítéseiért.
A lista második helyén Barack Obama egy augusztusi bejegyzése végzett, amely elítéli a vallási és faji gyűlölködést, ezt 1,7 milliószor osztották meg a felhasználók. A volt amerikai elnök a legjobb tízes mezőny három helyét is megszerezte idén.
A negyedik legtöbbet megosztott bejegyzés lett idén Ariana Grande május 23-i posztja, amelyben az egy nappal korábbi, manchesteri fellépése végén elkövetett öngyilkos merénylet miatti fájdalmának adott hangot az amerikai énekesnő.
Hetedik lett LeBron James szeptemberi bejegyzése, ebben az amerikai kosárlabdázó Donald Trumpot bírálja amiatt, hogy az amerikai elnök visszavonta a bajnok Golden State Warriors egyik legjobbja, Stephen Curry meghívását a Fehér Házba, több mint fél évszázados hagyományt szakítva meg ezzel. Trump így reagált Curry korábbi kijelentésére, aki azt mondta, gondolkozik azon, hogy elfogadja-e a meghívást.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei