Évindító turisztikai marketing-kerekasztal Kisújszálláson

2019. január 16-án délután ismét összeült a Kumánia konferenciatermében Kisújszállás turisztikában érdekelt szolgáltatóinak, szereplőinek egy csoportja, hogy értékeljék az elmúlt időszakot, illetve közösen tervezzék városuk turizmusának jövőjét.

A találkozó kezdéseként dr. Kovács Tibor, a kerekasztal életre hívója a helyi turisztikai attrakciók együttműködésének további erősítését és az élményalapú turizmus fontosságát hangsúlyozta, illetve kiemelte a helyi kuriózumok, a rizs és Csukás István szellemi örökségének még szélesebb körben történő kiaknázásának jelentőségét.

Az alpolgármesteri prezentáció után Zámbori Péter, a Kumánia Gyógyfürdő Kft. ügyvezetője számolt be arról, hogy a komplexumban az idei évben is folytatódnak a tavaly elkezdett lakókocsis fejlesztések: újabb 15 lakókocsiállás készül el a szezonra a kemping területén. Tájékoztatta a jelenlévőket, hogy elindult egy kiserőműves beruházás, amely révén a Kumánia Gyógyfürdő Kft. létesítményei mellett a helyi bölcsőde, a védőnői szolgálat és a háziorvosi rendelők is környezetbarát módon lesznek működtethetőek.

Az év második felére egy új kültéri termálvizes medencével bővül a Kumánia gyógy- és strandfürdő, mely mind a helyi fürdőzőket, mind a fürdőbe, a kempingbe és a szállodába érkező turistáknak újabb szolgáltatást fog nyújtani.

A turisztikai marketing-kerekasztal résztvevői a további hatékony együttműködést kihangsúlyozva a jövőben negyedévente kívánnak asztal köré ülni, közösen dolgoznak tovább a létrehozott turisztikai értéktár anyagán.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei