Etyek: Egy jó bor és húzza a Csík János

Legyen tavasz a szívekben is! Nemes italok, ízes gasztronómia, kézműves vásár. Többek között fellépnek: Csík János és barátai, a Bahorka Társulat, a Poros Duó és az Újbudai Babszem Táncegyüttes – írja a hétvégi Etyeki piknikről az itthonotthonvan.hu.

Az Etyeki Pikniket évente négy alkalommal, évszakonként rendezik meg az Újhegyi pincesoron és a Szépvölgyben. Ezen alkalmakkor kinyitnak a helyi pincék és kézművesek, hogy vendégborászaik társaságában megmutassák és kóstoltassák remekeiket: bort, sajtot, sonkát, párlatot, süteményt, csokoládét és még számos rendkívüli finomságot. Ha ez még nem lenne elég, nagyszerű zenészeket is hívnak és izgalmas programokat is szerveznek.

A tavaszt Csík Jánossal és barátaival, a Bahorka Társulattal, a Poros Duóval és az Újbudai Babszem Táncegyüttessel nyitják a Gasztrosétányon, de részt vehet például olyan rendhagyó borkóstolón is, amelyet a szőlősorok között tartanak.

Amennyiben az időjósoknak hinni lehet, akkor már szombaton is érdemes lesz kinézni a szabadba, vasárnap pedig egyenesen kötelező!

Fotó: etyekipiknik.hu

Akár ez is tetszhet A szerző további művei