Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Strandok éjszakája: olcsóbban és akár hajnalig csobbanhatunk

július 26. @ 18:00

Koncertek, dj-k, tűzijáték, habparti. Íme a Strandok éjszakájához csatlakozott fürdők listája.

A Magyar Fürdőszövetség kezdeményezésére immár 10. alkalommal rendezik meg a Strandok éjszakáját, melyhez idén több mint 40 fürdő csatlakozott. 2019-ben július 26-án, pénteken várják hosszabbított nyitvatartással, kedvezményes belépőkkel, koncertekkel, dj-kel, táncosokkal, tűzzsonglőrökkel, szaunaprogramokkal, tűzijátékkal és habpartival a fürdőzés szerelmeseit országszerte. A legtöbb fürdő éjfélig, de van olyan is, amelyik hajnali 2 óráig is nyitva tart aznap. Lássuk, kik és milyen programokkal, attrakciókkal és kedvezményekkel csatlakoztak eddig!

Akácliget gyógy- és strandfürdő: a karcagi fürdőben éjfélig várják a vendégeket, akik egészségi állapotfelmérésen is részt vehetnek. Továbbá vízijáték, tűzijáték és koncert lesz az ünnepi „menü”.

Anna gyógy-, termál- és élményfürdő

Anna gyógy-, termál- és élményfürdő: Szegeden is éjfélig tart az éjszakai fürdőzés kedvezményes, 1000 Ft-os áron.

Annagora Aquapark: a balatonfüredi élményfürdőben korlátlan csúszdázási lehetőséget biztosítanak a vízi mókázás kedvelőinek, akiket dj is szórakoztat. A jegyár egységesen 3300 Ft lesz, amely aznap 19 órától lesz megvásárolható. A buli éjfélig tart majd.

Aqualand Ráckeve

Aqualand Ráckeve: retróparti, Fábián Éva-dalok, Neoton-slágerek, spinning, filmvetítés, éjszakai fürdőzés, szaunaest: változatos programokkal készül a ráckevei élményfürdő is a strandok éjszakájára, ami az Aqualandban éjjel egy óráig tart majd.

Aquarius élményfürdő: a Nyíregyháza-Sóstógyógyfürdőre érkező vendégeknek fergeteges buliban lesz részük, ami hajnal kettőig dübörög. Az Aquarius émény- és parkfürdőben Magyarország legnagyobb poolbárjában vidám koktélpartira számíthatnak, a hangulatot latin, R’n’B, valamint napjaink slágerei fokozzák.

Aquaworld Resort Budapest

Aquaworld Resort Budapest: a fővárosi élményfürdő dj-vel, tűzzsonglőrökkel, lézershow-val és karneváli hangulatú táncbemutatóval erősít a Strandok éjszakáján. Erre az estére speciális, 4 órára érvényes jegyet válthatunk 3990 Ft-ért. Hosszabbított nyitvatartás éjjel fél 2 óráig.

Barack Thermal Resort: Tiszakécskén retróval ünneplik a Strandok éjszakáját. Este 9-kor az élménymedence mellett, fél 10 órakor a termálmedence mellett tartanak látványos tűzzsonglőr-bemutatót, miközben 19 órakor a Desperado, 20 órakor a Groovehouse, 21 órakor az UFO együttes dallamaira bulizhatunk egészen éjfélig.

Berekfürdői gyógy- és strandfürdő: az ikermedencénél filmvetítésre várják az érdeklődőket, akik csillagászati bemutatón és távcsöves megfigyelésen is részt vehetnek. A csúszdahasználat 21–24 óra között ingyenes lesz.

Brigetio gyógyfürdő: élőzenés éjszakai fürdőzés és tűzzsonglőr-előadás várja a komáromi fürdőbe érkezőket. A rendezvény, amely 20.30 órától éjfélig tart, különbelépővel látogatható, amely 1700 Ft-ba kerül majd.

Bükfürdő Thermal & Spa: az élményfürdőben retróhabpartira számíthatnak a vendégek, az est sztárvendége Zalatnay Sarolta lesz. Egyedi belépőjegy a rendezvényre 1990 Ft. Az éjszakai fürdőzés 20 órától éjfélig tart majd Bükfürdőn.

Ceglédi gyógyfürdő

Ceglédi gyógyfürdő: a jegyek árából 50%-os kedvezményt adnak, így a belépő 1200 Ft-ba kerül majd. A ceglédi fürdő 20 órától éjfélig tart majd nyitva.

Dévaványai strandfürdő: éjfélig várják a vendégeket, és aznap kedvezményes csoportos belépő váltására is lesz lehetőség 550 Ft-os áron.

Diási strand: éjszakai fürdőzés, versenyek, zene: 18 órától Irsai Zsigmond, 19 órától Szentjánosbogár kincskeresés gyermekeknek ügyességi pályával, 21 órától éjszakai vízi aerobik, dj Coly. A belépés este ingyenes, a strandpénztár 19 óráig működik. www.gyenesdias.info.hu

Flexum termálfürdő és uszoda: július 26-án koncertek, tűztánc és dj-k szórakoztatják majd az esti strandolókat. A mosonmagyaróvári fürdő egészen extrém hosszan, hajnali fél négyig lesz nyitva a strandok éjszakáján.

Galerius élményfürdő és wellnessközpont: a siófoki fürdőben dj, ingyenes szaunaprogramok és vízi vetélkedő várja a látogatókat 22 óráig.

Hagymatikum

Hagymatikum: Makón 18–22 óra között éjszakai fürdőzéssel kombinált „splashparti” várja a látogatókat. A hangulatfelelős dj Nacsa lesz. Az éjszakai jegy 19.30-tól váltható 1500 Ft-os áron, előtte napijeggyel, illetve délutáni jeggyel látogatható az esemény, amely éjfélkor ér véget.

Hajdúnánási gyógyfürdő: a strandon dj zenél 20 órától  éjjel 1 óráig, a belépőjegyekre 30%-os kedvezményt biztosítanak.

Halasthermál: Kiskunhalason minden felnőtt belépőnek jár egy koktél. Az éjszakai fürdőzés, melyet tűzzsonglőrshow és nosztalgiadiszkó színesít, éjfélig tart majd.

Harkányi gyógy- és strandfürdő: 2019. július 26-án este tízig várják az érdeklődőket a fürdőben. 20 órától a belépő 1500 Ft.

Hungarospa Hajdúszoboszló: a standfürdő tradicionális részén tartják meg az éjszakai fürdőzést 21–24 óra között. Ára 1600 Ft lesz. Hajdúszoboszlóra sztárvendég is ellátogat, Péter Srámek. Előadását 22 órától élvezhetik az éjszakai fürdőzők.

Igali gyógyfürdő

Igali gyógyfürdő: 19 órától „Buli a csillagok alatt” zenei aláfestés, az esti műsor 21 órától Reinas del Ritmo (brazil tánc- és capoeirabemutató) és kongashow. A nap folyamán megváltott belépőjegyek érvényesek az esti programokra is, de a fürdő területét napközben csak a napi többszöri belépésre jogosító jeggyel lehet elhagyni. 18 órától esti kedvezményes jegyek: felnőtt (20–60 év között) 1500 Ft, szépkorú (60 év felett) 1200 Ft, ifjúsági (6–20 év között) 1100 Ft. A fürdő pénztára ezen a napon 22.30-ig nyitva tart, a buli éjfélkor ér véget.

Jonathermál gyógy- és élményfürdő: Kiskunmajsán retródiszkó és koktélakció várja a strandolókat július 26-án 20 órától 24 óráig.

Kecskeméti fürdő: Kecskeméten az éjjel egyig tartó buliban élő dj-show, lézershow, táncfellépés, tűzzsonglőr és ajándék világító karkötő várja a vendégeket. A belépő ára 14 év felett 1300 Ft/fő, 14 év alatt 900 Ft/fő. A helyszín jó idő esetén a Kecskeméti élményfürdő és csúszdapark, rossz idő esetén a szomszédos Kecskeméti fürdő.

Kumánia gyógy- és strandfürdő: Kisújszálláson zenés éjszakai fürdőzés várható éjjel egyig. 20 órától a belépő 990 Ft.

Lenti termálfürdő és Szent György Energiapark: retrózenével, tűzzsonglőrökkel, vízi fényshow-val és koktélokkal mulathatunk másnap hajnali egyig Lentiben. A külön éjszakai belépőjegy 1300 Ft/fő 18.30-tól váltható és tartalmaz egy pohár italt is.

Lupa Beach, Budakalász: 19 órától éjjel 2 óráig tart az éjszakai fürdőzés. DJ-k, zenekarok, zenés-táncos rendezvények, gasztronómiai kínálat, strand- és vízisport-lehetőségek. http://lupato.hu

Miskolctapolca, Barlangfürdő

Miskolctapolca, Barlangfürdő: 18 órától zenés fürdőzés habpartival, esti szaunaprogramok, távcsöves bemutató, csillagles, tűzzsonglőrök bemutatói, egész nap a helyi gasztronómia élményei várják a Miskolctapolcára érkezőket egészen éjfélig.

Miskolctapolcai strandfürdő: 16 órától és 18 órától Béres Alexandra edzése a kinti medencéknél, 20, 21 és 22 órától szaunaszeánszok a program a miskolctapolcai strandon, ahol aznap a fitnesz- és a wellnessrészleg is 23 óráig lesz nyitva.

Nagykátai gyógyfürdő és strand: a zenés éjszakai fürdőzésre, mely este 8-tól éjfélig tart, egységesen 1000 Ft/fő lesz a belépő.

Napfényfürdő Aquapolis: Szegeden a vendégeket este nyolctól tízig zenés programokra várják.

Orosháza-Gyopárosfürdő gyógy-, park- és élményfürdő: este nyolctól éjfélig tart az éjszakai fürdőzés az élményfürdő és a szaunapark területén. Belépő: 3200 Ft.

Sárvári gyógy- és wellnessfürdő: éjjel 2-ig lesz nyitva a sárvári fürdő, ahol zenés éjszakai fürdőzés és tűzzsonglőrshow a program. A belépő 19 órától 1900 Ft.

Szekszárdi strand- és élményfürdő: tűztáncshow-produkció és vízi tűzijáték lesz a látványosság Szekszárdon, ahol éjfélig fürdőzhetünk.

Szent Erzsébet mórahalmi gyógyfürdő: az év fürdőjében is éjfélig tart a buli strandzenékkel, tűzzsonglőrshow-val, alkoholos szaunafelöntésekkel. Felnőtt belépőjegy 18 óra után: 1300 Ft/fő, diák-, korkedvezményes belépőjegy 18 óra után: 1100 Ft/fő.

Török Sándor Strandfürdő és Gyarmati Dezső Sportuszoda: a hódmezővásárhelyi strandon éjfélig tart majd a zenés éjszakai fürdőzés.

Törökszentmiklósi városi strandfürdő és kemping: 20 és 24 óra között lehet zenés fürdőzésben részünk Törökszentmiklóson.

Tősfürdő, Lakiteleki termálfürdő: retró medencés partin 20 és 24 óra között bulizhatunk Lakiteleken.

Várkertfürdő, pápai gyógy- és termálfürdő: 21.30–02 óra között tartanak a programok Pápán a Strandok éjszakáján. Lesz élőzene, rúdtánc, tűzzsonglőr, csúszdaverseny. Az eseményre 50%-os kedvezménnyel a belépődíj 1500 Ft.

Zalakarosi fürdő

Zalakarosi fürdő: Zalakaroson a zenés éjszakai fürdőzés 21 és  éjjel 2 óra között tart majd, a belépő 3500 forintba kerül majd. Fellép a Zéró Zenekar.

Zsóry gyógy- és strandfürdő: Mezőkövesden 20.30 és 24 óra között lesz zenés éjszakai fürdőzés. Az éjszakai fürdőbelépő 2400 Ft.

Részletek

Dátum:
július 26.
Időpont:
18:00

Helyszín

Több helységben, több helyszínen
Telefon:
(1) 220-2282
Honlap:
www.furdoszovetseg.hu