Események betöltése

« Összes Események

  • Ez az esemény elmúlt.

Az eredeti Enigma-hangok (Original Enigma Voices)

április 7. @ 19:30 - 21:30

Elérkezett az idő, az Enigma zenéje világszerte a színpadokra kerül. A történet folytatódik…

A történelemben először az eredeti Enigma-hangok újra összeállnak, hogy a globális Enigma-jelenség elképesztően gyönyörű zenéjét hozzák el számunkra élőben és eredetiben. Számos megkeresés után Andru Donalds, Angel X és Fox Lima végre megértették az idő jeleit, összeálltak újra, és megegyeztek, hogy különleges eredeti „Enigma Voices”-turnéval járják végig a világot.

A világszerte toplistás slágerek, mint a Return to innocence, a Gravity of love, 7 lives, many faces és az Enigmas social song eredeti énekesei újra a színpadra állnak és előadják ezeket a dalokat, valamint még sok más zenetörténeti mérföldkőnek számító dalt teljesen élő koncert formájában, új és friss hangokkal elegyítve.

Az Enigma-hangzás mindig számos organikus, kézzel játszott hangszerből állt össze, mint például ütős hangszerek, furulya és gitár, így a show gyakorlatilag az igazi zenei tehetségek gyógyhatású tűzijátéka lesz. Az Enigma zenéjét egy négytagú együttes és egy szimfonikus zenekar fogja előadni élőben.

A koncerten több mint 20 dalt fognak előadni különböző albumokról, többek között pl. a „The Rivers of Belief” című számot az első, a „MCMXC A.D” című lemezükről egészen az „Amen” című szerzeményükig az utolsó, a „The Fall of Live of a Rebel Angel” című albumukról.

A koncert az Enigma-szellemiséggel időutazásra visz bennünket a hangok, a képek, a lélek és az érzékek világába. A turnéhoz külön készített megvásárolható ajándéktárgyakkal: DVD-k, aláírt CD-k, kiegészítőkkel találkozhatnak a helyszínen.

A titokzatos Enigma-projekt tagjai először lépnek fel Magyarországon, légy te is részese!

A koncert a Danubius Music szervezésében valósul meg.

Jegyek itt: http://www.eventim.hu/hu/jegyek/original-enigma-voices-budapest-mom-sport-509309/event.html

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=4F9DxYhqmKw

Részletek

Dátum:
április 7.
Időpont:
19:30 - 21:30
Honlap:
http://www.danubiusmusic.com

Helyszín

Budapest, MOM Sportközpont és Rendezvényhelyszín
Telefon:
(70) 390-0779
Honlap:
http://momsport.hu/rendezvenyhelyszin