Énekelj te is az Arénában!

Miközben a hollywoodi zeneszerző, James Newton Howard élete első koncertturnéjára készül, felmerül a kérdés, ki fogja énekelni a híres dalt az Éhezők viadalából: „A kiválasztott” című film 1. részében elhangzó „The Hanging Tree” című dalt?

A filmben Jennifer Lawrence által énekelt altatódal lett a filmsorozat legismertebb slágere, a Billboard Hot 100-as listán pedig egészen a 12. helyig sikerült felmennie. Most pedig itt a lehetőség, hogy te add elő ezt a dalt egy egész szimfonikus zenekar és egy teljes kórus kíséretével!

A verseny ezennel elkezdődik, melynek során szeretnénk megtalálni azt az énekest, aki el fogja énekelni a „The Hanging Tree” című dalt James Newton Howard első élő koncertturnéján Európában.

Válaszd ki a helyszínt, ahol a meghallgatásra szeretnél jelentkezni, olvasd el alaposan a szabályokat, és vegyél részt a versenyben! Keressük a megfelelő személyt, aki elénekelné Jennifer Lawrence dalát James koncertturnéja során több városban is.

Üzenet James Newton Howardtól a jelentkezőknek: Te egy 18 és 25 év közötti lány vagy? Rendelkezésre tudsz állni a próbák és az előadások idejére?

Ezt kell tenned, ha szeretnéd, hogy kiválasszunk:

  1. Válaszd ki a helyszínt, ahol a meghallgatásra szeretnél jelentkezni!
  2. Alaposan olvasd el és fogadd el a verseny szabályait!
  3. Vegyél fel egy videót magadról, melyben a „The Hanging Tree” című dalt énekeled, „a capella„ stílusban (hangszeres kíséret nélküli előadásmódban), eredeti hangnemben! Fontos: a videó nem lehet hosszabb, mint 3,5 perc!
  4. Töltsd fel a videót a Youtube-ra vagy Vimeóra és küldd el nekünk a linket, valamint a kitöltött kérdőívet!

Első körben öt középdöntőst fogunk kiválasztani helyszínenként. Végül James személyesen fogja kiválasztani a nyertest!

Jelentkezés itt: http://www.jamesnewtonhoward.com/competition.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei