Éjjeli fürdők

Forró termálvíz, koktélok, éjszakai fények, partihangulat jellemző azokra az estékre, amikor a fürdők éjjel is kinyitnak.

Budapest, Rudas gyógyfürdő és uszoda

A Rudas fürdő egyedülálló a budapesti fürdők között abban, hogy pénteken és szombaton éjszaka is nyitva tart. A termálrészen található egy 42 Celsius-fokos medence, az uszodában pedig 29 Celsius-fokos vízben lehet úszni. A Rudas nem a nappali nyitvatartási időt hosszabbítja meg, hanem éjjelre újra kinyit. Pénteken és szombaton 22–04 óráig várják koedukált fürdőzésre a látogatókat.

Budapest, Széchenyi gyógyfürdő

Az év majd minden hétvégéjén szerveznek éjszakai fürdőzést a Széchenyi fürdőben, ahol a vendégek a több száz éves falak között egyszerre élvezhetik a lágy termálvizet, a különleges vizuális effekteket és az igényes elektronikus zenét. A bulik csak 18 év felettieknek szólnak 22.30 órától hajnali 3 óráig.

Budapest, Lukács gyógyfürdő és uszoda

Minden második pénteken 20 órától 2 óráig nyitva tart a fürdő, ami érinti a szaunavilágot is, a felöntések 21 órakor kezdődnek.

Budapest, Aquaworld Resort

A főváros legnagyobb fedett élményfürdőjében is rendszeresen rendeznek éjszakai fürdőpartit, ahova ingyenes partibusz indul a Nyugati pályaudvartól, majd a buli után vissza az Aquaworld elől. 14 év alatt csak szülői felügyelettel látogatható a rendezvény, amire érdemes online elővételben jegyet vásárolni. Dj és táncosok gondoskodnak a partihangulatról. 21.30-kor már megnyitják a kapukat, hogy mindenki kényelmesen átöltözhessen, a medenceteret hajnali 2.30-kor kell elhagyni.

Szentendre, V–8 Vizes Nyolcas uszoda és szabadidőközpont

A fürdőben havonta kétszer tematikus éjszakai wellnessprogramokat tartanak 21–24 óráig a wellnessmedencében és a jakuzziban. A programok népszerűsége meghaladja az uszoda befogadóképességét, úgyhogy célszerű időben megvenni rá a jegyet.

Ráckeve, Aqualand

Az országos hírű, tradicionális, textilmentes finnszauna-est péntekenként kerül megrendezésre a ráckevei fürdőben, ahol felöntésekkel, gyümölcskínálással, korlátlan ásványvíz- és teafogyasztással, éjszakai fürdőzéssel teszik egyedivé a programot. A szombati napokon a téli időszakban a fedett fürdőben biztosítják az éjszakai fürdőzést.

Gyula

Baráti társaságok és párok kedvelt kikapcsolódási és felfrissülési lehetősége az éjszakai wellness a Várfürdőben szombatonként. Ezeken az estéken minden a regenerálódásról, a testi-lelki feltöltődésről szól. Az éjszakai wellness során félóránként tartanak felöntéseket a Bástya szaunában 21, 22 és 23 órakor, a Panoráma szaunában pedig 20.30, 21.30 és 22.30 órakor.

Miskolctapolca

Hazánk egyik legkülönlegesebb fürdőjében, a Barlangfürdőben is rendszeresek az éjszakai fürdőzések. Az éjszakai fürdőprogramokról a fürdő honlapján és Facebook-oldalán lehet tájékozódni. Az éjszakai fürdőzés során a barlangban két termálmedence mellett az úgynevezett Római terem, a Csillagterem, az Öreg barlangi medence és a Fürdőcsarnok várja a mártózni vágyókat. Az éjszakai fürdőzések alatt használható a fürdő szaunavilága is, ahol négy finn szaunában, egy gőzkamrában és három infrakabinban lehet felfrissülni.

Zalaegerszeg

A Zalaegerszegi termálfürdőben péntekenként 22 óráig, szombat esténként éjfélig kínálnak extra hosszított nyitvatartási időt a vendégeknek. A meghosszabbított nyitvatartás a fürdő szaunaházára is érvényes: péntekenként 21, szombatonként 23 óráig szaunázhatunk.

Makó

A makói Hagymatikum fürdőben is egészen éjfélig nyitva állnak a kapuk a vendégek előtt. Ezeken az estéken a beltéri és kültéri gyógymedencék is üzemelnek a szaunák és az élménymedencék mellett, de a vendégek részt vehetnek különleges aromájú szaunafelöntéseken is.

Zalakaros

A Zalakarosi fürdőben különleges víz alatti fénytechnikával, hangulatos környezetben rendezik meg a népszerű éjszakai fürdőbulikat. Az éjszakai fürdőzéseken tematikus programokkal, műsorvezetővel, dj-vel, sztárfellépővel, játékokkal, értékes nyereményekkel várják a vendégeket.

Szeged

Szegeden a Napfényfürdő Aquapolis minden pénteken a fürdő wellnessrészlegébe várja éjszakai szeánszra a látogatókat. A zenés éjszakai élménnyel, egyedi hangulatú szaunaszeánszokkal, koktélbárral fokozott élmény minden páratlan pénteken. A „páros” péntekeken engedményes wellness-szolgáltatások, extrákkal kiegészített wellnesskínálat várja az érdeklődőket.

Demjén

A demjéni gyógyfürdőben az egész évben egyedülállóan meghosszabbított nyitvatartás – mindennap hajnali 2 óráig – egy varázslatosan romantikus éjszakai fürdőzés élményét nyújtja a kivilágított medencékkel a szikrázóan csillagos égbolt alatt.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei