Egészség elérhető áron az Internetpatikában

Az Internetpatika webáruház 7 évvel ezelőtt azzal a céllal jött létre, hogy a vásárlási folyamatot felgyorsítsa és egyben a vásárló elkerülje az áruházakban való keresgélést, sorban állást és sok egyéb kellemetlenségeket, amit a szükségszerű vásárlás okozhat. Amellett, hogy az internetes vásárlással rengeteg időt nyerünk, óriási kényelmet is biztosít számunkra, mivel a gép előtt ülve könnyedén rátalálunk minden olyan termékre, amire éppen szükségünk van a több mint 6000 terméket ajánló kínálatból. 7000 Ft feletti rendelés esetén ingyenes kiszállítással pár napon belül megkapjuk a rendelt csomagot az egész ország területén.

Az Internetpatika – 7 éves fennállása alatt kétszer is elnyerte az Ország Boltja Népszerűségi Díjat – 2011 óta igyekszik megkönnyíteni mindenki számára a vásárlást. Webáruházában minden olyan termék megtalálható, amely elengedhetetlen az egészség megőrzéséhez.

A webáruház segítségével csak pár gombnyomás, és mindenki megrendelheti a számára szükséges termékeket 4 lépésben. Kényelmes, nyugodt körülmények között és alaposan átgondolva lehet az Internetpatika gazdag árukészletéből igényeink szerint és pénztárcáinkhoz mérten választani. Óriási könnyebbség minden vásárlónak, hogy a kiválasztott és megrendelt vitaminokat, étrend-kiegészítőket, kozmetikumokat, biotisztítószereket, a reformélelmiszereket – például a kókuszolajat, az eritritet vagy a szénhidrátcsökkentett liszteket – és egyéb alapanyagokat egyaránt házhoz szállítja az Internetpatika. Jó hír, hogy minden hónap első hétfője zöld hétfő, ami azt jelenti, hogy akkor bármilyen értékben is vásároljunk, ingyenes lesz a kiszállítás.

A Rákóczi Patika aloldalán vény nélkül kapható OTC-termékek gyógyászati segédeszközök is megtalálhatóak. A webáruház virtuális polcait széles kínálat és bőséges az áruválaszték jellemzi. Érdemes körülnézni az akciós termékek között is, és válogatni az Internetpatika prémiumkínálából!

Az Internetpatika számára kiemelten fontos az egészséges életmód népszerűsítése. Éppen ezért igyekszik az érdekes ismeretterjesztő cikkek mellett – legyen szó akár a refluxról, a csontritkulásról, az allergiáról vagy az évszakoknak megfelelő vitaminellátásról – felhívni a figyelmet a legjobb minőségű egészségmegőrző termékekre is.

Ajánlott gyakorta figyelni az Internetpatika oldalát, és feliratkozni a hírlevelünkre, hiszen folyamatos akciókkal és kedvezményes ajánlatokkal kedveskedik vásárlóiknak.

A webáruházból rendelt csomagokat – 7000 forint feletti rendelés esetén – futárszolgálattal országszerte ingyenesen kiszállítja, illetve már több mint 400 Pick Pack-ponton és a Foxpost hálózatán keresztül van lehetőség átvenni.

Az otthoni készletet érdemes feltölteni az Internetpatika által kínált árukkal! Mindig jól jön, ha van otthon egy kis sebtapasz vagy C-vitamin. Itt mindenki elérhető áron választhatja az egészséges életmódhoz hozzásegítő termékeket. Figyeljünk jobban a családunkra és önmagunkra, és válasszuk az egészséget elérhető áron! Az Internetpatika prémiumtermékeinek kínálata minden igényt kielégít, és egyben hozzásegíti a vásárlókat ahhoz, hogy az élet minden pillanatában felkészültek lehessenek az egészségük megóvására.

Tekintse meg akciós kínálatunkat és iratkozzon fel hírlevelünkre!

www.internetpatika.hu

https://www.facebook.com/internetpatika

Regisztráljon oldalunkon Seniorplus.hu jeligével és megajándékozzuk egy 500 Ft-os kuponnal.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei