EDDA: Dalok a léleknek és a testnek

Hazánk egyik legkedveltebb rockzenekara, az EDDA Művek dupla lemezzel jelentkezik. A zenekar 33. albuma 22 vadonatúj dalt tartalmaz, a Dalok a testnek” ésDalok a léleknek” című korongok amelyeket már piacra is dobtak.

Az együttes három év után jelentkezik új albummal, amely a csapat történetének második dupla lemeze. A 33. nagylemez dalai között lírai és lendületes rockszámok is helyet kaptak. A két korong ugyan tartalmilag különbözik, ám mégis kiegészítik egymást: a mély mondanivalók a lélekre hatnak, a gyors ritmusok pedig a testet forrósítják fel.

Olyan szövegvilágot hordoznak magukban, a fájdalomnak olyan vetületét, amit a zenekar szerint csak ilyen formában lehetett megzenésíteni.

A kiadvány borítója is igazán különleges lett, képi és színvilága azt a fajta szenvedélyt tükrözi, ami ma is jellemző a csapatra. Látványa magáért beszél, azt a fajta színes vibrálást mutatja, amit a dalok is tartalmaznak. Eddásnak lenni életforma, legalábbis az érzést élheti át mindenki, aki részt vesz a 2018. március 10-i nagy koncerten a Papp László Budapest Sportarénában. A meglepetésekkel tarkított két és fél órás koncerten elhangzik majd néhány új dal a dupla lemezről is.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei