Dzsudzsák Balázs ilyen luxusrezidencián él Abu Dzabiban!

Az Egyesült Arab Emirátusok fővárosára és az Arab-öböl vízére gyönyörű kilátást nyújtó Four Seasons Hotel Abu Dhabi Al Maryah Island 5 csillagos szuperluxus-szálloda 2016. április 17. óta várja vendégeit. Ez egy 34 emeletes elképesztő üvegtorony, amelynek az első 13 emelete elegáns hotelszobákkal van tele, a többi pedig rezidencia. Itt lakik Dzsudzsák Balázs, az Al Wahda válogatott labdarúgója 2016 nyár óta, lassan egy éve. Most mutatok néhány képet a Four Seasonsről, hogy legyen benyomásotok arról, milyen környezetben lakik hazánk egyik kedvenc focistája.

– Több apartmant is megnéztem Abu Dhabiban, amikor kiérkeztem ide, de a Four Seasons tetszett a legjobban – mesélte Dzsudzsák Balázs, amikor a luxusszálloda uszodájában nemrégiben személyesen találkoztunk. – Külön öröm számomra, hogy fantasztikusak itt a szolgáltatások, s van egy kis teraszom is, vagyis nincs lezárva minden, mint más felhőkarcolók esetében, s így friss levegő áramlik a lakásba.

Nem kell a parkolással fáradoznia Dzsudzsáknak

Az értékelések szerint ez az egyik legjobb elhelyezkedésű szállás Abu-Dzabiban!  Ár-érték arányban is kiváló hely. Ingyenes privátparkoló áll rendelkezésre a helyszínen, valamint a parkolóinas-szolgáltatás is díjmentesen vehető igénybe. Dzsudzsák Balázs természetesen kihasználja, hogy nem neki kell a parkolással fáradoznia, egy bérelt kocsit hajt Abu Dzabiban.

A Four Seasons Hotel Abu Dhabi 200 világos és tágas szobával és lakosztállyal rendelkezik, és mindegyikből a tengerre nyílik kilátás. Kifinomult, otthonos belső terek, kényelméről híres Four Seasons-ágy, plüsskanapé, ovális étkezőasztal és wellnesselemekkel rendelkező fürdőszoba is biztosított. A rezidenciák is, hasonlóképpen a hotelszobákhoz, minden luxusigényt kielégítenek, nem csoda, hogy a magyar labdarúgó szeret itt élni.

 

Ingyen van a wifi

A medencéből a városra és a vízre nyílik panorámás kilátás. Dzsudzsák gyakran napozik és fürdőzik itt, s használja a díjmentes wifit. A Dahlia wellnessközpont nyolc tágas kezelőteremmel rendelkezik, amelyből az egyik exkluzív terem pároknak van fenntartva.

A Four Seasons 6 kreatív étteremmel és társalgóval vár mindenkit, a magyar focistának tehát nem kell messzire mennie, ha finom falatokra vágyik, többek között invitálja a Butcher & Still steakhouse, a Café Milano, valamint a Zsa Zsa koktélbár – mindegyik nagy terasszal és egyes helyeken privát étkezőtermekkel.

A komolyabb pénzköltésért azért utazni kell

A Four Seasons Abu Dhabi épülete mindössze 800 méterre fekszik az Abu Dhabi Bevásárlóközponttól, amely elképesztően luxus, topmárkák üzleteivel telepakolva. Az Al Wahda Bevásárlóközpont 3,8 km-re fekszik a hoteltől.

A legközelebbi légikikötő az Abu Dhabi nemzetközi repülőtér, ami 27 km-re van a szállodától, ez fontos Dzsudzsák Balázsnak, hiszen sokat utazik.

Luxusmárkák, családbarát környezet és barátságos emberek a javából! Nem csoda, hogy Al-Maryah-sziget az utazók s Dzsudzsák Balázs kedvence lett.

Ha Abu Dzabiba utazol, szállj meg a Four Seasons Hotelben, s jó esélyed van összefutni személyesen Dzsudzsák Balázzsal, aki szívesen elbeszélget a magyar szurkolókkal, annak ellenére, hogy nagy sztár már az arab világban is, szerény és kedves fiatalember.

Ha tetszenek az írásaim, görgess lejjebb a mobilodon, s keresd meg a Facebook-boksz és a „Feliratkozás hírlevélre” jelölések között a Tetszik + Megosztás + Követem gombokat és klikkelj rájuk, mert ezzel segítesz, hogy minél több emberhez eljussanak a cikkeim. Ha szeretnél még legalább 100 érdekes utazási riportot olvasni, akkor szörfölj az alomutazo.hu honlapomon, s a főmenüben böngészd végig a rovatokat. Ha szeretnél fél áron hozzájutni a népszerű utazási riportkönyveimhez, akkor menj a főmenüben a Könyv rovathoz, s on-line megrendelheted bármelyik riportkönyvemet 50% engedménnyel!

Akár ez is tetszhet A szerző további művei