Duna Relax & Event Hotel, a gyerekmentes pihenés szakértője

A ráckevei Duna Relax & Event Hotel tökéletes választás azoknak, akik nyugodt környezetben szeretnék kipihenni a mindennapok fáradalmait. A szálloda kifejezetten felnőttbarát, így a wellness és üdülési élményeket gyerekektől mentes környezetben lehet megélni.

A hotel 2003 óta biztosít varázslatosan romantikus helyszínt az üdülésekhez. A Duna Relax Hotel nem más, mint egy csipetnyi luxussal fűszerezett családias szálloda, ahol a harmónia uralkodik és ahol a vendégek maguk mögött tudják hagyni a városi élet rohanását.

A szálloda kényelmi szolgáltatások rendkívül széles skáláját kínálja baráti társaságoknak, örökifjaknak, valamint változatos és romantikus programokkal áll a kettesben érkező párok rendelkezésére. A ház közvetlenül a Duna partján helyezkedik el, a legtöbb szoba egyedülálló kilátást nyújt a folyóra. Az ókori római wellnessrészleg nem csak télen, hanem a kültéri medencének köszönhetően nyáron is a felüdülést szolgálja. Ideje bele csempészni néhány frissítő napot a hétköznapok sodrásába, minden felnőtt megérdemli, hogy néhány napig csak körülötte forogjon a világ!

Aki kipróbálta már, milyen érzés itt a teljes „szabadságot” csöndben és relaxáltan megtapasztalni, biztosan törzsvendéggé válik. A párokra és baráti társaságokra szabott egyedi szolgáltatások az elmúlt években elnyerték a romantikára és kikapcsolódásra vágyó vendégek tetszését, a szálloda sikerrel alapozta meg itthon is a külföldön már népszerű „adults only”, azaz felnőttbarát kategóriát.

Ráckeve és a hangulatos Duna-ág amúgy is minden évszakban romantikus hely. A hotel pedig az érkezéstől a távozásig az egymásra hangolódást segíti: a lobbyban, a szobákban, a wellnessrészlegben és az étteremben is apró gesztusokkal támogatja a harmonikus „mi” időt.

Ráckeve térsége a pihenésen túl nagyszerű páros programokat is kínál látogatóinak, amivel a vendégek extrán gazdagíthatják pihenőidejüket.

Szabadidővel kapcsolatos cikkeinket ezen a linken találja: szabadidő

Duna Relax & Event Hotel****

2300 Ráckeve, Dömsödi út 1–3.

www.wellnesshotel.hu

Akár ez is tetszhet A szerző további művei