böngészés Tag

verseny

Alaposan megreformálhatják a Davis Kupát

A Nemzetközi Tenisz Szövetség (ITF) tervei szerint 2019-től radikálisan megváltozik a Davis Kupa világcsoportjának lebonyolítása, a tenisz világkupa néven rendezendő egyhetes eseményen dől majd el a trófea sorsa.

Mészáros Márta is versenybe száll a belgrádi fődíjért

Mészáros Márta filmje, az Aurora Borealis – Északi fény is versenybe száll a belgrádi nemzetközi filmfesztivál, a 46. FEST fődíjáért. A február 23-án kezdődő rendezvény számos vetítésére már az első értékesítési napon elkeltek a jegyek.

Íme a Magyar Bor Nagydíj győztesei

Györgykovács Imre 2015-ös Nagy-Somlói Furmintja és Koch Csaba 2012-es Villányi Csanád Cuvée-je nyerte el a Magyar Borszakírók Körének Magyar Bor Nagydíját.

Füred megszorongathatja Siófokot

Ha az idei tendenciák folytatódnak, jövőre átalakulhat a dobogósok sorrendje a balatoni régió településeinek kereskedelmi szálláshelyein zajló turisztikai versenyben. Siófok a régóta őrzött második helyét átadhatja Balatonfürednek – számolt…

Hungaroring, az F–1 ékköve

Az F–1-es Magyar Nagydíj a Formula–1 egyik legrégebben megrendezett versenye, hisz 1986 óta – megszakítás nélkül – ad otthont számára a Budapest melletti Mogyoród község külterületén található versenypálya. Már maga az is csoda, hogy a…