böngészés Tag

színész

Budapesten koncertezik David Duchovny

Amikor David Duchovny nevét meghalljuk, mindenkinek a kétszeres Golden Globe-díjas amerikai színész, az X-akták Fox Mulder ügynöke, a Kaliforgia Hank Moodyja és számos sorozat, sikerfilm főszereplője jut eszünkbe.

Gérard Depardieu 70 éves

December 27-én ünnepli hetvenedik születésnapját Gérard Depardieu Golden Globe- és César-díjas francia színész.

Abszurd és dráma a Foglyokban

Az abszurd és a drámai hangvétel között egyensúlyoz Deák Kristóf Foglyok című tévéfilmje, amely a Rákosi-rendszer legsötétebb napjaiban játszódik.

Elhunyt a francia sanzon utolsó óriása

Kilencvennégy évesen elhunyt Charles Aznavour örmény származású francia sanzonénekes, zeneszerző és színész – jelentette az AFP francia hírügynökség a zenészlegenda sajtószóvivőire hivatkozva, a halálhírt később a kulturális minisztérium is…

„Isten engem színésznek teremtett”

Augusztus 26-án, vasárnap 14 órakor lesz Székhelyi József Jászai Mari-díjas színművész végső búcsúztatása Budapesten a Kozma utcai izraelita temetőben – közölte a család, a Madách Színház és az Élet Menete Alapítvány.

Íme a citromdíj esélyesei

A Transformers: Az utolsó lovag című akciókalandfilm kilenc kategóriában esélyes az Oscar-díjak ellenpontjaként átadott Arany Málna-díjra. A jelöltek között szerepel Tom Cruise, Russell Crowe és Mel Gibson is.