böngészés Tag

nyugdíjas

A nyugdíjas címkével ellátott cikkeket alapvetően az ötvenen túli olvasóink számára készítettük és nagyrészt nyugdíjas olvasóinkat érintő témákról szól. A nyugdíjasok számára különleges utazási ajánlatokat autós újdonságokat és egészséggel kapcsolatos újdonságokkal és érdekességekkel jelentkezünk hónapról hónapra. Amennyiben érdekesnek találja témáinkat ossza meg közösségi oldalin vagy ajánlja ismerősei számára, hogy ők is értesüljenek a nyugdíjasokat érintő újdonságok cikkekről, tartalmakról. Ha kérdése van tartalmainkkal kapcsolatban írjon nekünk közvetlenül és amint lehetséges válaszolunk. Válogasson seniorplus.hu életmód magazin címkéi között, hogy érdeklődési kőre alapján tudjon tartalmakat választani.

Idősebben se hagyjunk fel a sporttal!

A testedzésnek minden életkorban fontos szerepe van, nem kivétel ez alól a nyugdíjas korosztály sem. Nem árt azonban kíméletesebb mozgásformát választani, ami nem terheli meg a szervezetet, egészségmegőrző hatása azonban kiváló.

Dallal, tánccal, jó tanáccsal  

Nyugdíjas találkozót rendez Kislődön augusztus 23-án a Szenior Mentor Kerekasztal és a Kultúr-Porta kulturális szolgáltató. A 10 órakor kezdődő egész napos programra 25 településről hívták meg a nyugdíjasokat, akik megismerhetik egymás…

Időseknek indít képzést a Bécsi Egyetem

Az 55 év feletti korosztály számára dolgozott ki képzési programot a Bécsi Egyetem. A Studium Generale néven induló szak 12 modulból áll és nem muszáj az egészet elvégezni.

Önnek mi a stratégiája a nyugdíjra való felkészülésben?

Amikor a nyugdíjas évekre való felkészülés a téma, szinte mindenkinek van valamilyen stratégiája. Halogatók, fatalisták és előregondolkodók. Érdemes belegondolni, hogy fest majd az életünk nyugdíj-megtakarítás nélkül. Vajon – ahogy az…

Hogyan üdülnek a tehetősebb magyar nyugdíjasok?

Mindenkiben élénken él az az elképzelés, hogy a gazdag nyugati nyugdíjasok egész évben élvezik az üdülés, a gyógyfürdőzés és a jótékony kezelések sorát. De mi a helyzet itthon, a tehetős magyar nyugdíjasokkal?