böngészés Tag

lassú

Egyre több magyar konyhában van lassú főző

Bár Európa más országaiban már régóta ismert és népszerű a lassú főzőedények fogalma, Magyarországon mostanában kezdik felfedezni az emberek ezt a termékkategóriát. A Google Trends adatai alapján itthon is csúcsokat döntöget az érdeklődés iránta, ami nem véletlen, ugyanis a slow cooker általában kevesebb energiát használ fel, mint a hagyományos főzési módszerek, ezért hosszú távú energiamegtakarítást jelenthetnek. A lassú főző ráadásul azok számára is ideális választás, akiknek nincs annyi tapasztalata a konyhaművészet…

Ezért kell lassan enni

Azok, akik lassan esznek, kisebb valószínűséggel híznak el – állapították meg japán kutatók, akik szerint a vacsora utáni rágcsálnivalók elhagyása, valamint ha az ember már nem eszik lefekvés előtt két órával, segít az egészséges testsúly elérésében és megőrzésében – írta a The Daily Telegraph.
Call Now Button