böngészés Tag

kikapcsolódás

A kikapcsolódás címkével ellátott cikkekben a kultúrkaland rovatba kultúrával kikapcsolódással, pihenéssel utazással kapcsolatos cikkeket, tartalmakat gyűjtöttük össze. Válogasson seniorplus.hu életmód magazin címkéi között, hogy érdeklődési kőre alapján tudjon tartalmakat választani.

Megújul a Vakok kertje a Városligetben

Október végéig elindul a Városliget táj- és kertépítészeti megújításának első üteme; a Liget Budapest projekt első lépcsőjében 2018 márciusáig teljes egészében megújul Magyarország első, speciálisan a vakok és gyengénlátók pihenését és…

A majmok legyőzték Pókembert

A majmok bolygója: Háború című filmre 56,5 millió dollárért (15 milliárd forintért) váltott jegyet a közönség az észak-amerikai mozikban, s ezzel a kasszasikerlista éléről leszorította a múlt héten debütált Pókember: Hazatérés című…

Füredre költözik a pesti Orfeum

Szombattól augusztus 20-ig húsz esten át várja a közönséget a pesti Orfeum kulturális eseménysorozata a balatonfüredi Hotel Marinában Orfeum a Marinában – Nyári Bárfesztivál címmel.

Útjára indul a badacsonyi borfesztivál

Pénteken kezdődik a Badacsony Bor7, amelyen a borvidék 14 pincészete, esténként pedig könnyűzenei programok, többek között a Kerekes Band, a Lóci játszik és a dél-afrikai Sean Koch Trio koncertjei várják a látogatókat.