Budapest Varieté

Helyszín: Duna Palota, 1051 Budapest, Zrínyi u. 5. Időpontok: 2019 február 14-én, 15-én és 16-án.

A Budapest Varieté program leírása: 17.30 óra: kapunyitás, 18.00 óra: vacsora a Duna Palota báltermében, 20.30 óra: varieté-előadás a színházteremben, 22.30 óra: találkozás a fellépő művészekkel.

Kőhalmi Ferenc bűvész

A 4 fogásos vacsora a Duna Palota báltermében lesz, ahol a vendégeket a kategóriának megfelelően 6, 8, 10 fős asztalokhoz ültetnek.

Fever Dance Groupe

Vacsora után, körülbelül 20.15-kor, a vendégek a Duna Palota impozáns színháztermében megnézik a varieté-előadást.

Előadás után lehetőségük lesz a vendégeknek találkozniuk a fellépő művészekkel a bálteremben, és akár egy közös fotót készíteni velük.

Jegyárak: VIP (15 990 Ft), I. kategória (13 990 Ft), II. kategória (11 990 Ft), III. kategória (9990 Ft).

A jegyárak tartalmazzák: a welcome-drinket (1 pohár/fő), a fűszervajas friss házikenyeret, a 4 fogásos vacsorát (igény esetén vegetáriánus menüvel), a Swarovski-ajándékot a hölgyvendégeknek, a látványos és felejthetetlen varieté-előadást, a részvételt a Jász Plasztik Autó Mercedes-Benz hétvégi tesztvezetés nyereményjátékban. A jegyek ára az italfogyasztást nem tartalmazzák.

Ajándék Valentin-napra 2019

Mivel lepjem meg páromat Valentin-napon? Vacsorázni menjünk? Vagy színházba? A Budapest Varieté 2019-ben Valentin-napi ajándékként is ideális választás, egy maradandó élmény!

Méhes Csaba komikus

A klasszikus budapesti varieté világa újraéled!

Világhírű előadók Budapesten a Duna Palota színpadán 2019 februárjában mindössze 3 estén át. Felelevenítve a varieté hagyományait az est egy fantasztikus vacsorával indul, majd kezdetét veszi a lélegzetelállító előadás: akrobatikus számok, ének-, tánc-, pantomim-, bűvészet- és zsonglőrszámok követik egymást. A műsort megálmodták és rendezik: Richter Szebasztián és Eötvös Krisztina.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei