Búcsú a 25 éves Krisna-völgyben

A kíváncsiskodók kedvéért lakóház-látogatással, a bevállalósok kedvéért pedig colorpartival, a holival bővül az idén 25 éves jubileumát ünneplő Krisna-völgy július végi búcsújának programja.

Július 20–22. között rendezik meg idén a Krisna-völgyi búcsút. Krisna-völgy Somogyvámoson, a Balatontól 20 percre, pazar természeti környezetben található. Ez Közép-Európa legszebb és egyben legnagyobb ökofalva is. A háromnapos családi élményfesztivál középpontjában India színei, hangulata, művészete, kultúrája és tudáskincse áll. A vegán, mediterrán, magyaros és indiai gasztronómiai finomságok mellett egész napos színpadi program várja a családokat, az iskola épületében játszóház, a tehenészet körül az önfenntartással kapcsolatos érdekességek és szabad tűzön, valamint tandoori kemencében készült csemegék várják a vendégeket. Az évek óta megunhatatlan Valóságshow sátorban kipróbálhatjuk, milyen az indiai viselet és életmód, a Karmalabirintusban pedig saját sorsunk útvesztőiben mélyedhetünk el. Idén először rendezik meg a Holi Fesztivált, a festékbodálásról híres színek ünnepét. A festéklövészet a legvidámabb és legősibb mulatságok egyike, valódi colorparti. Mi lesz még? Ökrös fogat, vegán fagylalt, körvezetések, indiai és biotermékek vására, védikus asztrológia és jógaworkshopok. A 25 éve épült Krisna-völgyet idén mindenképpen látni kell!

A Fonyódtól délre található Krisna-völgy egész évben látogatható, és már 25 éve tárva-nyitva áll minden kíváncsi tekintet előtt. Mégis, ha valaki szeretné egyetlen rendezvénybe sűrítve megismerni a völgy történetét és esszenciáját, átérezni a múlt és a jelen találkozását, annak a program gyakorlatilag bakancslistás látnivaló. Találkozzunk július 20–22. között Somogyvámoson, innen nem hiányozhatsz!

Információ: http://bucsu.krisnavolgy.hu.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei