Bródyval és Charlie-val lép fel Leslie Mandoki és csapata

Augusztus 8-án ad koncertet Leslie Mandoki és világhírű zenészekből álló supergroupja, a Man Doki Soulmates a Budapest Parkban, a koncert magyar sztárvendége Bródy János és Charlie lesz. A koncerten több mint 35 Grammy-díj, számos arany- és platinalemez tulajdonosaival, a dzsessz-rock ismert alakjaival találkozhat a közönség: többek között Chris Thompson (Manfred Mann’s Earth Band), Bobby Kimball (Toto), Nick van Eede (Cutting Crew), Randy Brecker, Bill Evans (Miles Davis Band), John Helliwell és Mark Hart (Supertramp), Mike Stern (Blood, Sweat & Tears), Till Brönner, Klaus Doldinger is muzsikál a koncerten.

Leslie Mandoki (Mándoki László) magyar származású német zenész, producer, Bródy János énekes, gitáros, zeneszerző, dalszövegíró és Charlie énekes a Budapest Parkban közös koncertet ad augusztus 8-án  Fotó: MTI/Soós Lajos

„A szülővárosomban játszani mindig különös kihívás és nagyon örülök, ha magyar vendégek is csatlakoznak hozzánk” – mondta Leslie Mandoki Németországban élő magyar producer-muzsikus.

Bródy János szerint megtiszteltetés, hogy Leslie Mandoki a világsztárok sorába emelte. Mint mondta, régóta ismeri a zenészt és tudja, hogy a lelke mélyén ő is egy szabadságharcos alkat, aki mindig elsődleges szempontnak tekintette a művészi szabadságot. Hozzátette: világsztárok fogják énekelni vele együtt a dalát, de hogy melyiket, az meglepetés lesz. Charlie elárulta: gyerekként az volt a vágya, hogy világsztár legyen, ha az nem is lett, de köszönetet mondott Leslie Mandokinak, amiért lehetővé tette, hogy világsztárokkal lépjen egy színpadra és azok megszeressék őt.

Gerendai Károly, a Sziget Fesztivál főszervezője, a Budapest Park egyik tulajdonosa nagyon örül annak, hogy a Sziget Fesztivál előtt egy nappal augusztus 8-án ad koncertet Leslie Mandoki és supergroupja  Fotó: MTI/Soós Lajos

Gerendai Károly, a Sziget ügyvezetője és a Budapest Park egyik tulajdonosa elmondta: a Man Doki Soulmates koncertje egy nappal lesz az idén 25 éves Sziget Fesztivál kezdete előtt. Felidézte: 1994-ben, az első olyan Szigeten, amelyen már külföldi előadók is voltak, Leslie Mandoki zenekara (akkori nevén Leslie Mandoki’s People) az első sztárcsapatok között lépett fel. Mint mondta, a Budapest parkbeli koncert a 25 éves Sziget köszöntéseként zajlik, és a heti bérlettel rendelkezők karszalagja a Man Doki Soulmates fellépésére is érvényes.

 

Akár ez is tetszhet A szerző további művei