Az üzleti életet is felpezsdíti a balatoni nyár

Egy balatoni céges rendezvény nemcsak a munkatársaknak biztosít kikapcsolódást, hanem a vállalatok vezetése is profitál a kiruccanásból – derül ki a cégvezetők visszajelzéséből.

Üzleti szempontból is megéri a munkatársakat elvinni csapatépítésre, hiszen ez komoly lökést adhat a hatékonyságnak – mondta el a Deluxe Sailing Team csapatvezetője és egyik tulajdonosa. Grünwald Ádám kiemelte, hogy a csapatkohézió fejlesztésének talán legjobb módszere a vitorlázás, hiszen elengedhetetlen a közös munka a siker érdekében.

A vitorlázás ma már előkelő helyet foglal el

A csapatépítő rendezvényeken túl azonban a vitorlázás ma már előkelő helyet foglal el a rendhagyó „meeting”-helyszínek toplistáján is. A tapasztalatok szerint sokkal kötetlenebbül tárgyalnak egymással a felek, ami segíti a nagyobb felelősséget jelentő üzleti döntések meghozatalát. A cégek egymásra találásának is fontos helyszíne „a magyar tenger” – hívja fel a figyelmet Bea Zoltán. A Deluxe Sailing Team társtulajdonosa és vezetője kiemelte, hogy több olyan rendezvényt is szerveztek, melyeken az új ismeretségek gyümölcsöző munkakapcsolattá alakultak.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei