Az illúzió bajnokai az Arénában

A Champions of Illusion egy vadonatúj nemzetközi szuperprodukció, melynek fellépői bűvészvilágbajnokok és a legrangosabb nemzetközi tévéshow-k sztárjai.

Mindannyian bejárták már a világot, Las Vegas, Párizs, Sydney, Dubai és New York után most először Budapesten is látható lesz elképesztő előadásuk. A világ legjobbjai Japánból, Hollandiából, Dél-Koreából, Spanyolországból, Magyarországról egy igazán látványos show keretében 2018. november 3-án és 4-én a Papp László Budapest Sportarénában nem mindennapi képességeikkel szó szerint elvarázsolják a magyar közönséget is.

A világbajnok holland Magus Utopia társulat nemrégiben a Britain’s got Talentben mutatott be részleteket díjnyertes műsorából. A produkcióban a rémálmok világa elevenedett meg: egy történetet követhettünk végig, amiben démonok üldözik a főhőst, aki hol eltűnik, hol megjelenik varázslatos módon. Az előadás során megfordulnak a szerepek, a bűvész kerül a ládába és nem az asszisztensek! A zsűri teljesen odavolt értük, négy óriási igennel jutottak tovább.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei