Autósmozit nyit az Árkád Bevásárlóközpont augusztusban

A budapesti bevásárlóközpont naponta két filmmel várja majd a filmrajongókat

A budapesti Árkád idén is gondol azokra, akik a városban töltik a nyár utolsó hónapját, és ismét autósmozival várja a látogatókat. A bevásárlóközpont tetőparkolójában augusztus 1. és szeptember 1. között mindennap két időpontban, 18 és 20.30 órakor kezdődnek a vetítések.

A budapesti Árkád idén nyáron is megszervezi népszerű tetőtéri autósmoziját, ahol a belvároshoz közel, de mégis hangulatos környezetben vehetnek részt a látogatók egy egyedülálló programon. Augusztus 1-től egészen szeptember 1-ig naponta két vetítés lesz, emellett pedig a tavalyihoz képest a férőhelyek számát is megduplázták, így egyszerre akár közel száz autó is elfér egy-egy előadáson.

Az Árkád autósmozi érdekessége, hogy minden héten más-más tematika szerint válogatták össze a filmeket. Az első héten a zenés filmek kedvelőit várják, második héten a rejtélyek és azok megfejtése kerül a középpontba, majd egy teljes hétig a nőké lesz a főszerep. Az utolsó előtti héten a legizgalmasabb filmeket gyűjtötték össze a szervezők, az utolsó napokban pedig a mostani és korábbi évek legsikeresebb filmjeit lehet megnézni. A program összeállításakor a gyerekekre is gondoltak, így szombaton és vasárnap 18 órától rajzfilmekkel várják őket. A részletes program és a filmek listája az Árkád Budapest weboldalán található meg: https://www.arkadbudapest.hu/hirek-es-rendezvenyek/arkad-autosmozi-e16348/

A programra a belépés előzetesen váltott karszalagokkal történik majd, amelyek az Árkád Bevásárlóközpont földszintjén lévő információs pulttal szemben válthatók meg. A karszalag váltása 5500 Ft/autó összegért lehetséges, ami tartalmaz egy páros menüt (2×1 liter popcorn és 2×0,5 l üdítő), valamint egy 5000 forintos vásárlási utalványt is, amely levásárolható a budapesti Árkád több mint 100 üzletében.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei