Adja a vérét Drakulicsért!

Aki jó fej, ad néhány deci vért a sajátjából azoknak, akiknek nagy szükségük van rá – üzenik a Drakulics elvtárs című új magyar retró-, vámpír-, kémvígjáték alkotói a moziba járóknak.

A 70-es évek Magyarországára látogató vámpír és a nyomába eredő titkosszolgálati ügynökök vérbő történetének bemutatója előtt nem sokkal a film alkotói a Magyar Vöröskereszt segítségével két véradást is szerveznek Budapesten. Az első alkalomra október 24-én 14 és 19 óra között kerül sor a Corvin moziban, ahol a színészek szó szerint vérüket adják a szerepért: a film főszereplői ugyanis jó példával járnak elöl, és maguk is részt vesznek a véradásban. Nagy Ervin, Nagy Zsolt, Borbély Alexandra és Thuróczy Szabolcs is ott lesz az eseményen.

A második véradást a Cinema City Arénában szervezik október 31-re, a film bemutatójának napjára, a halloweeni véradás 13 órakor kezdődik és 19 óráig tart.

A Drakulics elvtárs alkotói tudják, hogy 1 véradás 3 betegen segít, ezért várják a 18 és 60 év közötti önkénteseket. Ráadásul az első 20 véradó ajándékot is kap. A véradással kapcsolatos összes tudnivaló megtalálható a www.veradas.hu-n, és az események részleteivel együtt a Drakulics elvtárs Facebook-oldalán.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei