A Pharmacoidea gyógynövényelixírjei: az egyetlen mellékhatás az egészség!

A civilizációs betegségek terjedése egyre növekvő problémát jelent a fejlett ipari társadalmak számára. A világ legnagyobb gyógyszerfejlesztési programjában részt vevő Pharmacoidea Kft. célja a jelenleg gyógyíthatatlannak tartott Alzheimer-kór és a vele rokon betegségek ellenszereinek kifejlesztése és a rászorulókhoz történő mihamarabbi eljuttatása. A gyógyszeripari kutatások mellett a Pharmacoidea Kft. szakemberei Az év példaképének választott kutatóorvos, dr. Letoha Tamás vezetésével új gyógynövényalapú termékcsaládot is fejlesztenek, melynek növényi hatóanyagai alkalmasak a szervezet egészséges működésének támogatására, és mint természetes egészségvédő hatóanyagok eljuttathatók a fogyasztók széles köréhez.

A Pharmacoidea Kft. gyógynövényalapú termékcsaládjának tudományosan igazolt hatású természetes összetevői gyógyszermellékhatások nélkül szolgálhatják az életminőség javítását, kifogástalan szellemi és fizikai állapotot biztosítva a civilizációs betegségek által egyre inkább veszélyeztetett fogyasztók számára. Termékeik közül a MentalFitol-termékcsalád olyan növényi hatóanyagokat tartalmaz, melynek összetevői segíthetnek az Alzheimer-kór, a Parkinson-kór vagy a cukorbetegség kockázatának csökkentésében.

„Az igazi célunk az, hogy ezek az idegsejtpusztulással járó betegségek egyáltalán ne is üthessék fel fejüket” – mondta az orvos nemrégiben egy fórumon. Ugyanakkor mindezzel az idősebb korosztály életminőségét is hatékonyan lehet javítani. Az általuk fejlesztett, természetes növényi eredetű hatóanyagokat tartalmazó termékek fogyasztása segít az idegrendszer egészségének megőrzésében, védelmet nyújtva az olyan degeneratív kórképek ellen, mint az Alzheimer-kór vagy a Parkinson-kór. Az ilyen termékekre óriási az igény, hiszen egyre többen érintettek ezekben a jelenleg gyógyíthatatlan betegségekben. A MentalFitol VÖRÖS SZŐLŐMAG KOMPLEX étrend-kiegészítő a vörös szőlőmag antioxidáns hatását fokozza a kurkuma, a gyömbér és más gyógynövények gyulladáscsökkentő és sejtvédő hatásával, mellékhatások nélkül támogatva a szervezet sejtjeinek védelmét, az ideg-, az immun- és a keringési rendszer egészséges működését.

Dr. Letoha Tamás kutatóorvos az elmúlt években számos fórumon hangsúlyozta, hogy aki felveszi a harcot az Alzheimer ellen, annak kerülnie kell a magas kalóriatartalmú ételeket, amiben például sok cukor vagy állati eredetű zsír van. Másrészt bizonyos fűszerek (pontosabban azok hatóanyaga) képes kedvezően befolyásolni a fehérjék térszerkezetének megváltozását és az idegsejtek pusztulását. Egy példával élve: Indiában az alzheimeres betegek aránya töredéke az USA-belinek. Indiában egyáltalán nem esznek húst, ellenben sok kurkumát és gyömbért fogyasztanak. Viszont megfigyelték, hogy az USA-ba emigrált, második generációs indiaiak már ugyanannyira betegszenek meg Alzheimerben, mint a teljes amerikai lakosság. Tehát a nem megfelelő étrendnek és életformának alapvető jelentősége van a betegség kialakulásában.

A kutatócsapatnak arra is van megoldása, ha valaki több kilótól szeretne megszabadulni könnyedén. A ZSÍRRAL SZEMBEN elnevezésű termékük már rengeteg embernek nyújtott biztos megoldást. Ha valaki most pár kilótól szeretne megszabadulni még a nyaralás előtt, bátran vásárolja meg, mert a termék természetesen hat. A ZSÍRRAL SZEMBEN készítmény nemcsak a testsúlyt, de a koleszterinszintet is normalizálja. A termékben ördögnyelv-, paprika- és zöldkávékivonat van, ami a testsúly csökkentéséhez és az egészséges koleszterinszint fenntartásához szükséges.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei