3. Belvárosi Palacsinta Fesztivál, Kecskemét

2019. április 12–14.

Sok-sok ezer palacsintakülönlegességek, palacsintaevő versenyek, palacsintasütő verseny, vidámság, minőségi kézműves vásár, amerikaiautós-találkozó és -kiállítás, muzsika, étel, ital, rockabilly és rock and roll!Egy igazi családi hétvége, ahol a kisgyermekektől kezdve a nagyszülőkig izgalmas programokkal várnak mindenkit!

Mindez az 1950-es, 1960-as évek jegyében! A fellépők, a kitelepülő árusok, a szolgáltatók, a palacsintasütők, a szervezők, a bemondó és mindenki, aki részt vesz a rendezvényen korhű ruhában, frizurában és sminkkel fog megjelenni. Sok meglepetést terveznek. A hangulat  fokozása érdekében arra kérnek mindenkit, hogy beöltözve jöjjenek, megfelelő sminkkel és frizurával! Itt lesznek a kecskeméti PinUp Szalon lányai, akik elkészítik a frizurákat és a sminkeket, ruhát is biztos találnak megfelelőt az Evyday standjánál.

Szeretnének több hasonló családi rendezvényt létrehozni, ezért kérik, hogy támogassák 350 Ft-tal az információs sátraknál a Kecskemét Város Kultúrájáért Egyesületet!
Hálájuk jeléül megajándékoznak 2 db alaptöltelékes (lekvár, kakaópor, fahéj) vagy 1 db ettől eltérő töltelékes vagy extra palacsintával. Az ajándékot mindhárom nap a kijelölt palacsintapontokon és szombaton a nagy sátrakban a versenyző csapatoknál vehetitek át! Az ajándék átvételére szolgáló kártyát az információs sátorban adják. A támogatás természetesen önkéntes.
Palacsintát lehet vásárolni a vendéglátóegységekben az ott kiírt árakon.

A rendezvény ingyenesen látogatható!

Akár ez is tetszhet A szerző további művei