2019-ben is keresik a Nemzet szépét

Idén immár negyedik alkalommal keresik Magyarországon a nemzet legszebbjét. A koncepciójában és méretében is egyedi versenyre várják a 21 és 27 év közötti lányok jelentkezését. Az értékes nyeremények mellett a fődíj a Miss Nation világversenyre való kijutás, amelyet 2019. novemberében Abu Dhabiban rendeznek meg.

Június elsejétől lehet jelentkezni a Nemzet szépe 2019-es mezőnyébe. A versenyre a 21 és 27 éves kor között bárki beküldheti a jelentkezését, de plasztikai beavatkozás és tetoválás nem engedélyezett a potenciális királynők körében. A versenyzőknek csak az előválogatón kell fürdőruhában megmutatniuk magukat, a nagyközönség előtt nem.

„Hisszük, hogy egy szépségkirálynő komoly iránymutató személyiséggel bír a társadalom felé, éppen ezért célunk egy olyan királynő választása, aki példaértékű lehet a fiatal generáció és egy egész nemzet számára” – mondta Felleg Tícián, a Nemzet szépe alapító-tulajdonosa, aki arra biztat minden potenciális versenyzőt, hogy a lehető leghamarabb jelentkezzen a www.nemzetszepe.hu webolalon.

A Nemzet szépe szervezői idén július végéig várják a jelentkezéseket, ezután az előválogató, majd a döntő következik. Nyár végére fog kiderülni, hogy ki képviselheti 2019 novemberében Magyarországot a Miss Nation világversenyen Abu Dhabiban. A nemzetközi verseny szabályzata szerint a gálán a 100 tagország közül mindössze 20 képviseltetheti magát, köztük garantáltan Magyarország is. Mutassuk meg a világnak, hogy a mi lányaink a legszebbek!

Miért mindig az ötös a legszebb?

A jelentkezők fontos személyiségjegyei közé kell tartoznia az empátiának, a segítőkészségnek, a magabiztosságnak, a nemzeti öntudatnak és a kisugárzásnak is. Kizáró ok, ha valakiről pornográf jellegű anyag készült korábban, házas, gyermeke van vagy káros szenvedélyben szenved. Ahogyan az elmúlt években kiderült, a győzelemhez elengedhetetlen a szerencsés rajtszám is: a véletlen ugyanis úgy hozta, hogy mindhárom eddigi királynő ötös számmal a kezében mutatta meg magát a színpadon. Vajon ez idén is így lesz?

Akár ez is tetszhet A szerző további művei