10. Konyhakiállítás

Budapest Sportaréna, 2019. március 1–3.

A konyha a lakás lelke, a hétköznapjaink és az ünnepi pillanataink alapvető színtere, ami minden életszakaszban másként és másért fontos.

Évről évre összegyűjtjük a világ legjobb ötleteit és trendjeit képviselő márkákat, hogy páratlan konyhabútoraikkal, nagyszerű konyhai gépeikkel és sokoldalú kiegészítőikkel varázsolják el a résztvevőket.

A Konyhakiállításon lenyűgöző újdonságok, izgalmas kellékek és eszközök, csodás bútorok, tengernyi élmény és feledhetetlen gasztropillanatok várnak. Ha építkezés vagy felújítás előtt állsz, rajongsz a gasztronómiáért, fontos számodra a konyhád és a benne eltöltött idő minősége, vagy csupán érdekelnek a legmodernebb konyhai megoldások, itt a helyed. Találd meg velünk a számodra tökéletes konyhát!

Beépíthető és szabadon álló nagygépek vadonatúj kollekciói mutatkoznak be a helyszínen, a kisgépeket pedig profi szakácsokkal együtt tesztelheted. Amellett, hogy a gépek minden funkcióját megismerheted így, még titkos fortélyokat, szakmai fogásokat is elleshetsz a séfektől. Kiegészítők terén is széles választék vár a késektől az edényeken át a gyönyörű porcelánokig.

Megújult, folyamatosan frissülő honlapunkon többet is megtudhatsz kiállítóinkról, a bemutatásra kerülő világújdonságokról és programokról, blogunkon pedig érdekes tippeket kaphatsz konyhád tervezéséhez és gasztronómiai kalandozásaidhoz.

Akár ez is tetszhet A szerző további művei